Der er ingen større gave end at blive forældre, og det skal selvfølgelig fejres med alle dem, som man har kært. Ofte ville den fejring være i forbindelse med dåben eller navngivningen afhængig af forældrenes ønske. Det starter dog med at dåbsinvitationer, som du kan finde inspiration til lige her.

Hvad indebærer dåben?

Indenfor kristendommen er dåben et ritual, som finder sted forholdsvis kort efter fødslen. Almindeligvis vil det finde sted nogle måneder til et halvt år efter. Det afhænger selvfølgelig af forældrenes ønsker. I dåben vil barnet blive indviet i den kristne tro. Endvidere vil barnet få guds løfte om, at han altid vil følge med. Det foregår almindeligvis under gudstjenesten, hvor familie og venner kan være til stede.

I forlængelse med dette, så vil forældrene også finde en gudfar eller gudmor til deres barn. Dette er personen, som bærer og holder barnet under ritualet. Samtidig er det også denne person, som er ansvarlig for, at barnet bliver opfostret i den kristne tro.

Dåbsinvitationer

Der findes utrolig mange forskellige barnedåbsinvitationer, som alle har hver deres charme. Dåbsinvitationer er ligeledes også en invitation for af ens nærmeste til at fejrer og glæde forældrene med deres guldklump. Det er en stor dag for alle parter, og den skal med sikkerhed blive husket i mange år.

Det er meget forskellige, hvordan man ønsker sine invitationer skal se ud. Det er dog fælles for de fleste, at man gerne vil have navnet på. Både for at annoncere det, men også som et symbol på, at det er en barnedåb invitation. Der er intet, som er forkert eller rigtigt. Det vigtigste er, at invitationer afspejler det, som man gerne vil og når ud til alle ens nærmeste.

Bestil online

Det kan dog være stressende at blive forældre. Der er mange ting at se til, og det sidste man har overskud til er formentlig at klippe klistre alle de mange invitationer. Derfor vil man med fordel kunne få lavet sine dåbsinvitationer online helt uden problemer. På denne måde kan man få leveret helt færdige invitationer, som er klar til at blive sendt ud.

Det eneste, som man skal indtaste, er følgende

  • Barnets fornavn
  • Barnets mellemnavn og efternavn
  • Tekst med detaljer

Ved bestillingen kan man få alle detaljerne med omkring dåben. Hvor det hele skal foregå, og hvad tid det finder sted. Alt dette vil være gjort på ganske få minutter, og man vil igen kunne give sin fulde opmærksomhed til den som det hele handler om, det lille englebarn.