Hårextensions skaber dit drømmehår

hårextensions

Hårextensions skaber dit drømmehår

Har du drømt om et langt og fyldigt hår i mange år, så er tiden nu. Der er i dag mange muligheder for at benytte sig af hårextensions, der skaber illustrationen af dit drømme på ganske kort tid. Der findes forskellige muligheder og påsætningsmetoder, der kan være en mulighed for dig og vil imødekomme dine behov. Læs mere her om dine muligheder indenfor hårextensions.

De forskellige påsætningsmetoder

Der har i de senere hår været en stor udvikling indenfor hårextensions, som er til gavn for de mange kvinder, der bruger det på daglig basis. Fra naturens side kan det være svært for nogle at gro sig et langt og ikke mindst fyldigt hår. På samme måde så er vi alle forskellige i vores valg og behov. Derfor er der udviklet et bredt udvalg af forskellige påsætningsmetoder. Blandt andet er følgende de mest populære:

 

  • Cold fusion
  • Clip on
  • Tape on

 

Hvis man ikke har den store erfaring indenfor området, så er det vigtigste, som man overvejer, om det skal være et permanent resultat. Her menes der, om det ens hair extensions skal kunne tages af på daglig basis. Her vil påsætningen hår extensions clip on være den rigtige metode. Dette giver anledning til, at man kan skifte til fest og andre anledninger, hvilket look man er ude efter. Det kræver dog også en del træning for at skabe et naturligt resultat.

 

På den anden side er cold fusion og tape on et mere permanent resultat, der holder flere måneder. Her skal der altid tages forbehold for den enkelte situation og ligeledes plejen af ens hårextensions. Der er ikke nogen rigtig eller forkert påsætningsmetode. Der er muligheder, som man kan vælge i mellem. Hvis man måtte være itvivl, så kan man altid søge rådgivning hos ens frisør eller en anden professionel.

hårextensions

Du skal gøre en del af arbejdet

Ens hårextensions bliver ikke sat i, og så passer de sig selv resten af tiden. Man skal huske på, at man får påsæt ægte remy hår. Det skal derfor plejes og behandles nøje på samme vis som ens eget hår. Det er dog ekstra vigtigt, når man har hårextensions, at man tager sig den nødvendige tid. Det kræver endvidere også plejende og kvalitets høje hårprodukter. Det vil være med til at forlænge levetiden på dem markant. Her skal man altså finde den perfekte serie, der gør en forskel for både ens eget hår lige såvel som ens hårextensions.#Follow us on Instagram