Kunst

Kunst er et bredt begreb, og kommer til udtryk i ordforbindelser som elskovskunst, krigskunst osv. begrebet dækker enhver særlig færdighed. Når man tænker kunst forbinder man det ofte med malerier, skulpturer, musik, digte osv. Kunst er et værktøj som mange bruger til at udtrykke sine følelser, der kan være svært at forklare med ord. Inden for musik udtrykker kunsterne. musik til at udtrykke deres følelser, hvor lyttere kan relatere sig til det.

Inden for maleri bliver der blot anvendt farver, klatter og prikker, men også følelser for at danne et kunstmaleri. Inden for maleri anvendes farver ofte da hvert enkelte farve symboliserer humør og når de kombineres og danner et billede som folk kan relatere sig til.

Men hvad kan man bruge kunst til udover som udstilling i hjemmet, og hvordan skal se ud? skal kunst være pæn, sjov og højtråbende eller skal den bare vække følelser? Kunst kan fortælle mange ting, og som nævnt, vækker mange forskellige følelser. Et kunstværk kan enten være meningsløst eller meningsfuld afhængig af hvordan man ser på kunsten. Endvidere er der folk der finder kunst så interessant, at de faktisk køber kunst. Da kunst er et ubeskrivelig begreb, hvor det vækker følelser og samtidig har en værdi der kan købes, så er der skabt et marked, hvor man kan investere i kunst.

#Follow us on Instagram