Naturlige og veganske produkter til rød babynumse

baby rød numse

Naturlige og veganske produkter til rød babynumse

Dybt sortiment af produkter

Der findes et dybt sortiment af produkter til baby rød numse. I udvalget vil du finde alle de produkter, som er nødvendige for din baby. Det er både muligt at købe alle produkterne separat og som en samlet produktpakke. Her er muligt at prøve alle produkterne, som derudover fungerer suverænt som komplementære produkter. Det er nemlig muligt at benytte produkter samtidig, for at opnå en større effekt.

Herunder ses udvalget af produkterne til baby rød numse

  • Bad og shampoo
  • Fed babycreme
  • SOS Balm
  • Lotion
  • Bad og baby olie

Anvendelse af produkter til baby rød numse

Selvom produkterne udelukkende indeholder naturlige ingredienser, skal man stadig være opmærksom på anvendelsen af produkterne. Det er nemlig utrolig vigtigt, at alle produkterne påføres korrekt, for at få den optimale effekt af produkterne. Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvordan de skal anvendes. Dog skal alle produkterne påføres omhyggeligt og nænsomt, så den sarte hud ikke irriteres yderligere. Fælles for stort set alle produkter i sortimentet er, at de med fordel kan påføres 20 min før man går udenfor. Dette genopretter og beskytter nemlig huden.

Naturlig-certificerede hudplejeprodukter

Babyens hud er utrolig sart og tåler derfor ikke produkter med et stort indhold af skrappe og unaturlige ingredienser. Derfor er det stort set udelukkende kun naturlig-certificerede hudplejeprodukter, som er velegnet til babyen sarte hud. Derudover har den fine hud også brug for rigeligt med fugt for at genoprette hudens naturlige fugtighedsbalance. Derfor består disse produkter til baby rød numse udelukkende af naturlige og veganske ingredienser.

Genanvendelig emballage

Udover at selve ingredienserne i produkterne er naturlige og veganske og derved godt for miljøet, er emballagen også produceret i et genanvendeligt materiale. Dette er valgt med udgangspunkt i, at emballagen ikke skal indeholde stoffer, som kan påvirke produktet negativt. Derfor er emballagen produceret med udgangspunkt i netop disse to forudsætninger. Det handler om både at tage hensyn til miljøet og forbrugerne.#Follow us on Instagram