Vil du gerne nyde sommeren med familie, venner og din bedste pelsede ven? Så lad os hjælpe dig mod den perfekte aften, så den kan komme i bogen som en af de allerbedste. 

3 tips til en god sommeraften

Tilpas til al slags vejr

Når sommeraften skal spille helt, så er der flere faktorer, der kan spille ind. Det helt perfekte scenarie er, hvis solen skinner, skyfri himmel og temperaturen er helt perfekt. Er det scenariet, så er det bare det skønneste. Men alle, der bor i Danmark, ved, at det ikke altid er til at stole på vejret herhjemme. Det ene øjeblik er det perfekt og inden vi ser os om, så står regnen ned. Det er noget, der kan ødelægge en ellers god aften. Så vær forberedt. Gør klar, så I kan være inde eller sørg for, at I sidder overdækket. På den måde kan intet vejrmæssigt komme i vejen og ødelægge det for jer.

Stort udvalg af mad

Et lækkert udvalg af mad, så det matcher alle gæsternes behov og ønsker. For lad os være ærlige, der er ikke noget, der kan få os til at ærgre os mere, end hvis nogle af gæsterne ikke kan lide noget af pga. præferencer, allergener eller sygdomme. Så forhør dig inden, hvad dine gæster kan lide og ellers så sørg for, at du har lavet lidt blandet, så der er til enhver smag. Sørg også for, at der er lidt til de små firbenede.

For lad dem ikke få menneskemad. Det kan nemlig give dem ondt i maven. Mange spørge f.eks. når det kommer til at give hunde menneskemad: “Må hunde få is?”, for det er så hyggeligt lige at lade dem smage, når man sidder til sidst og nyder desserten. Men det anbefales ikke, da f.eks. sukkermængden er anderledes, end de er vant til og kan give dem ondt i maven. 

Sæt pris på tiden sammen 

Og til sidst, selvom det kan være svært som vært, så husk at nyd tiden og sæt pris på aftenen! Tag dig tid til at sætte dig ned og nyd aftenen og at I alle er sammen. Og vær ikke bange for at spørge om hjælp, hvis det betyder, at du kan nyde aftenen endnu mere sammen med din familie, venner og hunde. Et sidste godt råd, hav så meget forberedt på forhånd, så du ikke skal ordne alt, lige inden gæsterne ankommer.