Stil har mange navne, og mange kan ikke lide når man bliver påbudt en stil. Derfor er mange kvindetøjsmærker begyndt at lægge de “labels” væk. Moden i dag defineres af personen der har tøjet på. Mænd kan gå i kvindetøj, kvinder kan gå i herretøj. Hvorfor sætte mode i kasser? Dette arbejder Soft Rebels med, og vil give kvinder friheden til at sætte deres stil sammen som de vil.

Kom på forkant med din egen stil

Kvindetøj har i dag mange navne. Mode bliver mere og mere en gråzone når det kommer til køn. Mange kvinder vil ikke længere kun gå i feminint tøj. Derfor går mange tøjmærker op i at kunne byde noget forskelligt til den enkelte der handler hos dem. Om man er til kjoler eller buksedragter, skjorter eller nederdele. De fleste butikker har i dag en bred variation for at få alle med. På den måde smider de heller ikke i hovedet på forbrugeren, hvordan de skal se ud. Dette er en god ting, da den enkelte definerer mode, og ikke omvendt.

Soft Rebels er en af de mærker. De anerkender at kvinder vil have noget forskelligt. De ved at i samme uge, kan en kvinde gå med kjole den ene dag, og jeans og læderjakke den næste. Derfor går de op i at kvinder kan få moderne tøj, med et pift af feminisme og kant, samt flotte detaljer.

Hvad er den moderne kvinde?

Den moderne kvinde har ikke nogen de skal svare til. Moden og deres stil, er helt op til dem. De skal ikke tilpasse sig noget miljø, og går i hvad de har lyst til. Kjoler er ikke længere en regel, som det engang har været. Det ligger i navnet Soft Rebels, at kvinder der køber tøj til at please dem selv, og kun dem selv, tager kampen op mod labels der prøver at definere dem. Mode er udefinerbart, og skal bruges til at udtrykke hvem man er. Hvis man er en raffineret professionel kvinde, kan man få trang til at gå i tøj der supplerer det. Det er det, Soft Rebels mener moder er.