Skab dit drømme hår med hårextensions

hårextensions

Skab dit drømme hår med hårextensions

Mange kvinder over hele landet drømmer om et langt og smukt hår. Det er dog ikke alle, som har hverken tålmodigheden eller hårtypen til det. Her er hårextensions det optimale valg, hvor alle ens ønsker kan blive indfriet på ganske få timer. Læs mere her omkring hair extensions.

Hårextensions er det optimale alternativ

Det er ofte enhver kvindes drøm at få et flot langt prinsessehår. Der er dog mange, som fra naturens side, der ikke selv kan gro et sådanne hår. Det afhænger meget af, hvilken hårtype, som man har. Derudover så er det også meget naturligt at nogle har et hår, som gror hurtigt, og andre ikke har.

 

Det skal dog ikke stoppe nogle fra at få deres drømme hår. I de seneste år er hårextensions blevet meget populært. Det er ligeledes i takt med flere og flere teknikker kommer på markedet, hvilket har givet mange flotte og ikke mindst naturlige alternativer.

hair extensions

Extensions typer

Der findes forskellige typer og metoder indenfor hårextensions. Det er igen meget forskelligt, hvad man selv er mest tilhænger af samt igen ens hårtype. Følgende er alle forskellige påsætningsmetoder, som anvendes landet over

 

  • Clips on
  • Tape on
  • Hot fusion
  • Cold fusion

 

Det kan være, at man blot vil have muligheden for at få det lange hår til mere festlige arrangementer, så er clips on den bedste metode. Her vil man på få minutter kunne ændre hele ens look, men stadig have muligheden for at tage dem ud, når aftenen er omme.

 

Hvis man dog er på udkig efter et mere holdbart og vedvarende resultat, så er der andre metoder som eksempelvis hot fusion. Her vil håret sættes fast ved hjælp af keratin. Det er en påsætningsmetode, som går ind under de mere permanente løsninger. Dermed ikke sagt at man ikke kan få taget sine extensions ud eller udskiftet dem. Man kan se på hårextensions som muligheden for at skabe ens drømmehår. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser for, hvad man kan få skabt.

 

Det skal også nævnes, at man ikke skal være bekymret for farve forskellen. Der findes efterhånden er hav af forskellige nuancer, som matcher egens eget hår.#Follow us on Instagram