Vækstlys kan erstatte sollys

Køb et vækstlys og undvær sollyset

Vækstlys kan erstatte sollys

Der er rigtig mange, der har forskellige planter i hjemmet. Det er vidt forskellige fra person til person, hvilke planter det er. Nogle har basilikum, timian eller andre krydderurter, der kan bruges i madlavningen. Andre har blot blomster eller lignende planter, der bruges til at pynte. De har dog alle en ting tilfælles: De kræver pasning. Læs med her og lær mere om planter samt hvordan du bedst passer dem

Sådan passer du bedst dine planter

Der er som sagt rigtig mange, der har planter i hjemmet. Det kan være alt fra brugbare krydderurter til pyntende blomster. Der er ligeledes rigtig mange, der har problemer med at passe de forskellige på den rigtige måde og de ender derfor med at dø relativt hurtigt. Det kan være rigtig rigtig irriterende, da man så skal bruge tid på at købe nye planter, hvis man altså stadig ønsker at have planter i hjemmet.

Der er dog en masse forskellige råd på nettet om, hvordan man bedst passer sine planter. 

Det første råd er, at placere planterne på det mest optimale sted, når der købes nye planter. Det kan også være smart at lade planten være i den potte, den blev købt og først udskifte potten efter noget tid. 

Derudover har lys selvfølgelig også en stor betydning for, hvordan en blomst eller plante vokser. Det er meget forskellige fra plante til plante, hvor meget vand der er brug for. Det er derfor vigtigt, at man læser om planten og dens behov, inden man går igang med at passe den. 

Til sidst er det også vigtigt, at planten får den rette mængde vand. Der er rigtig mange planter, der dør grundet for meget vand. Derfor er det igen vigtigt at læse om planten, så man ikke ender med at dræbe med enten for små eller for store mængder vand.

Optimer dine planters vækst med vækstlys

Stort udvalg af vækstlys 

Som nævnt i det første afsnit, er et af de største problemer, at planterne ikke får nok lys. Det kan umiddelbart være svært for nogle at løse, da det måske ikke er muligt at finde et sted hvor planterne kan stå og rå sollys. Men det er faktisk ikke så bøvlet, da man blot kan købe et vækstlys. Vækstlys er LED lys, der gør det muligt at give planterne kunstigt sollys. Et vækstlys kan altså være med til at erstatte sollys og gøre, at planterne lever i længere tid. Derudover findes der rigtig mange forskellige vækstlys til lave priser.

3 grunde til at købe et vækstlys: 

  • Kan erstatte sollys
  • Stort udvalg
  • Billigt produkt


#Follow us on Instagram