Der findes mange årsager til dårlig indlæring, hvilket er med til at elever kommer bagud, fordi undervisningen ikke passer til dem. En af de måde man kan fange alle er med praktisk arbejde, hvor man i biologi bl.a. kan bruge varmeskabe. Dette giver eleverne noget at forholde sig til, da det ikke kun er tavleundervisning.

Brug varmeskabe i din undervisning

Hvis du beslutter dig for at få fat i varmeskabe for at gøre din undervisning mere levende (bogstaveligt talt), så er der nogle tips og tricks, som er rare at vide. Først og fremmest skal man vide, hvorfor et varmeskab er relevant til ens undervisning, så man formår at bruge det i den rigtige kontekst. Når du har fundet ud at dette, så kan det sjove begynde, fordi du så kan få alle eleverne op af stolen.

Et varmeskab eller en inkubator bruges ofte, hvis man skal have udviklet organismer, hvilket bl.a. kan være bakterier. Bakterier kan være sjove at lave, hvis man i forvejen har om bakterier, fordi man så kan opleve det i praksis. Det er bl.a. rart for børn at vide, hvor der er mange bakterier og hvor hurtigt de udvikler sig. Derudover skal de også kunne vide, hvilke omstændigheder som de skal bruge, hvis de skal vokse hurtigt og godt.

Sammenhængende undervisning

Nu hvor du allerede har lært dine elever om bakterier, så kan du også begynde at lære dem om de almindelige celler. Dette vil skabe en sammenhængende undervisning, hvor varmeskabe er en central det. På den måde vil du være sikker på, at de nyindkøbte skabe er en god investering, da den skaber en god læring. Læringen hænger ikke blot ved, men der er også langt mere spændende og hænger også sammen med resten af teorien. Når man så har haft dette forløb, så kan man med fordel runde forløbet af med at fortælle, hvor man også bruger varmeskabe. De bruges bl.a. følgende steder:

  • Fjerkræindustrien
  • Medico industrien

Dette er steder, som på ingen måde kan undvære dette redskab, da det skaber de perfekte omgivelser for at producere. Med andre ord kan man sige, at varmeskabe er med til at give høj kvalitet, som er koncist.